EKSKLUZIVNA VJENČANJA POD ŠATOROM

 

Doživite nezaboravnu bajku nad svjetlima grada

 

Šator hotela La`Gus smješten je u sklopu samog hotela, okružen je zelenilom i prirodom iz kojeg se pruža prekrasan pogled na grad Varaždin. Čaroliji i romantici Vaše svadbene svečanosti dodatno doprinosi ljepota zalaska sunca i noćni pogled na svjetla grada. Ljepota prirodnog okruženja te ambijent šatora sa snježnom bjelinom njegovog interijera, pružaju osjećaj ekskluzivnosti, otmjenosti, nježnosti, spajaju tradicionalno i moderno te ostavljaju prostor za odabir dekoracije po želji. Šator se može prilagoditi željenom broju uzvanika, a najviše može primiti 250 gostiju.

Zelena tratina

Savršen pogled

Romantična atmosfera

PRIJEM GOSTIJU NA OTVORENOM

Vaše savršeno vjenčanje najbolje je započeti svečanim dočekom gostiju na terasi hotela ili na zelenoj oazi ispred šatora. Prijem gostiju obično započinjemo posluživanjem aperitiva dobrodošlice, osvježavajućih pića i napitaka te serviranjem raznih hladnih zalogajčića i canapea na švedskom stolu.

CEREMONIJA VJENČANJA

Jedinstvenost našeg prostora za organizaciju Vaše svadbene svečanosti čini i mogućnost obavljanja obreda vjenčanja prema Vašim željama na zelenoj tratini hotela ili na hotelskoj terasi s prekrasnim pogledom na Varaždin. Ljepota prirodnog okruženja uljepšati će Vaš čin ulaska u zajednički život te Vam stvoriti nezaboravne trenutke sreće i ljubavi.

VRHUNSKI CATERING

Za Vaš predsvadbeni domjenak u domu mlade ili mladoženje možemo Vam ponuditi svadbeni catering s toplo hladnim kombinacijama, raznim finger food zalogajčićima i domaćom paletom slanih uštipaka koji možemo zasladiti slatkim delicijama.

DELUXE APARTMAN ZA MLADENCE

Nakon završetka Vaše svadbene svečanosti darujemo Vam boravak u jednom od naših prekrasnih apartmana s prostranim krevetom i uključenim bogatim doručkom. Naravno da imamo na umu da je zabava trajala do ranih jutarnjih sati stoga Vam omogućavamo kasni check-out te posluživanje kasnijeg doručka u hotelskom apartmanu.

USLUGE KOJE NUDIMO:

najam stolica i stolnjaka po izboru

kreiranje vlastitog svadbenog meni-a uz preporuku šefa kuhinje

mogućnost degustacije odabranog menija za mladence prije svadbene svečanosti

meni prilagođeni djeci te vegetarijanski i veganski meni

za djecu do 1 godine ne naplaćujemo paket, a djeca do 7 godina imaju 50% popusta

izbor sladoleda

buteljirana vina

organizacija ručka drugi dan nakon vjenčanja

posebne cijene noćenja tijekom svadbenog vikenda za goste mladenaca

parking ispred hotela za mladence (po raspoloživosti) i uzvanike

besplatno korištenje WiFI zone

Upit za svečanost

Molimo unesite Vaše ime i prezime
Molimo unesite Vašu email adresu
Molimo unesite Vaš broj telefona
Molimo unesite broj gostiju
Molimo unesite datum i vrijeme Vaše svečanosti
Molimo odaberite lokaciju
Molimo upišite Vaš upit ili poruku

Web by eSENTIO