VJENČANJE POD ZVJEZDANIM NEBOM NA TERASI HOTELA

 

Odaberite svoje posebno mjesto pod zvijezdama


 

Želite li doživjeti da Vaš dan ljubavi protekne u atmosferi koja odiše elegancijom i skladnom ljepotom prirode odaberite terasu hotela La'Gus s koje se u večernjim satima pruža pogled na tisuće svjetala baroknog grada Varaždina. Svadbena svečanost pod zvjezdanim nebom i krošnjama starih platana u hotelu La'Gus ostat će u najljepšem sjećanju Vama i Vašim gostima. Za Vas smo pripremili 150 sjedećih mjesta na ravnim stolovima i 120 sjedećih mjesta na okruglim stolovima, na ljetnoj terasi s predivnim pogledom na Varaždin.

ISPOD KROŠNJI STARIH PLATANA

UZ SAVRŠEN POGLED

POD ZVJEZDANIM NEBOM

PRIJEM GOSTIJU NA OTVORENOM

Na cvjetnoj terasi hotela La'Gus uživat ćete u svakom trenutku. Uz ljetni povjetarac hlađenje će vam osigurati bogat izbor raznovrsnih pića, a ugodi nepca pridonijet će i ukusno pripremljena hrana koju možete birati iz raznovrsne ponude hladnog buffeta.

CEREMONIJA VJENČANJA

Jedinstvenost našeg prostora za organizaciju Vaše svadbene svečanosti čini i mogućnost obavljanja obreda vjenčanja prema Vašim željama na zelenoj tratini hotela ili na hotelskoj terasi s prekrasnim pogledom na Varaždin. Ljepota prirodnog okruženja uljepšati će Vaš čin ulaska u zajednički život te Vam stvoriti nezaboravne trenutke sreće i ljubavi.

VRHUNSKI CATERING

Za Vaš predsvadbeni domjenak u domu mlade ili mladoženje možemo Vam ponuditi svadbeni catering s toplo hladnim kombinacijama, raznim finger food zalogajčićima i domaćom paletom slanih uštipaka koji možemo zasladiti slatkim delicijama.

ZDRAVICA UZ PJENUŠAC

Ponočno rezanje tortke kao i Vaš svečani ulazak u šator popratiti ćemo vrhunskim šampanjcem kojim ćete nazdraviti sa Vašim uzvanicima čime ćete započeti svečanu večeru i zabavu do dugo u noć.

DELUXE APARTMAN ZA MLADENCE

Nakon završetka Vaše svadbene svečanosti darujemo Vam boravak u jednom od naših prekrasnih apartmana s prostranim krevetom i uključenim bogatim doručkom. Naravno da imamo na umu da je zabava trajala do ranih jutarnjih sati stoga Vam omogućavamo kasni check-out te posluživanje kasnijeg doručka u hotelskom apartmanu.

USLUGE KOJE NUDIMO:

kreiranje vlastitog svadbenog meni-a uz preporuku šefa kuhinje

mogućnost degustacije odabranog menija za mladence prije svadbene svečanosti

meni prilagođeni djeci te vegetarijanski i veganski meni

za djecu do 1 godine ne naplaćujemo paket, a djeca do 7 godina imaju 50% popusta

sezonsko voće – voćni stol

izbor sladoleda

buteljirana vina

organizacija ručka drugi dan nakon vjenčanja

posebne cijene noćenja tijekom svadbenog vikenda za goste mladenaca

parking ispred hotela za mladence (po raspoloživosti) i uzvanike

besplatno korištenje WiFI zone

 

Upit za svečanost

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.

Web by eSENTIO